Spis godt – sov godt – lev godt!

Ranten har 32 dobbeltrom med dursj og toalett. 2 stk suiter og 2 familierom

RESTAURANT
Ranten Hotell har gode mattradisjoner å forsvare. Dagen starter med en solid “Fjellfrokost”, til lunsj kan man velge å smøre nistepakke som nytes i det fri eller få servert lunsj inne i restauranten. På kvelden serveres en tre retters middag. Vel bekomme!

Hotellet er kjent for mer enn god mat til sine gjester i de små og store selskaper. Restaurant og festsal er særegne og fargeglade rom som danner en fin ramme rundt trivelige arrangement.

Trivsel skapes av vår atmosfære og det vil du finne i peisestue og bar. Gode musikere spiller behagelig taffelmusikk under middagen i vintersesongen.

BAR
“Hemsen” bar har alle rettigheter.
Dans til levende musikk hver dag i vintersesongen (vinterferie til etter påske). For grupper som ønsker levende musikk til sine arrangementer utenom vintersesongen er vi selvsagt behjelpelige med å skaffe dette.

PEISESTUA
Innenfor resepsjonen har vi en koselig peisestue. På ettermiddagen tenner vi i peisen, og man kan slappe av med en god bok og en forfriskning om man ønsker. Noen kvelder i vintersesongen har vi også pianobar her.

Utenfor peisestua og restauranten har vi en ny terrasse hvor man på fine dager kan spise frokost eller nyte en forfrisning.

BASSENG
Velvære er en luksus du kan unne seg på Ranten Hotell. Det store svømmebassenget har eget barnebasseng og har behagelig temperatur . Du opplever det som om du svømmer rundt i et frisk fjellvann. Derfor kaller vi det “Holmevann” etter et av vannene i området. Det er også badstuer i badeavdelingen og god plass til avkobling.

Hotellets kapasitet:

Totalt antall senger: 49 (alle rom er røykfrie) Totalt antall rom: 32

Restaurant og oppholdsrom:
Spisesal: 80 personer
Pianobar: 40 personer
Peisestue: 40 personer
Hemsen bar: 125 personer

Alle sjenkerettigheter

LANGEDRAG NATURPARK

En opplevelse som setter spor..
Les mer

NESBYEN  ALPINSENTER

Fartsfylte opplevelser for hele familien!
Les mer