Aktiviteter året rundt!

Ranten Hotell ligger i praktfulle omgivelser på trivelige Myking 1000 m.o.h. I området er det gamle setergrender med fred og ro hvor det finnes mange stier og kjerreveier.
Terrenget rundt hotellet varierer fra frodige skogbevokste lier til fjellvidder hvor bare dvergbjerk og lav vokser. Her kan en fiske i glitrende vann og sprelske småelver. En kan gå fottur eller skitur på merkede stier/løyper etter eget kart til topper med utsikt til de fjerneste topper.
Den nesten uberørte naturen gir rike muligheter til adspredelse og mosjon.

langedragLangedrag Naturpark
En opplevelse som setter spor..

Langedrag er en naturpark med rundt 300 dyr fordelt på 20 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon.

På sommeren arrangeresi rideleir, familieleir, seterdager og mange andre aktiviteter. Les mer

Om vinteren er det skiheis fra tunet til langrennsspor og slalåmbakke. Heisen kjøres i helger og ferier. Heisen er 600 m og har to løyper på 600 og 670 m. Høydeforskjellen er på 110 m. Heisen er egnet for barnefamilier og nybegynnere. Det er mulighet for kjelkekjøring fra kl. 16.00.

nesbyen alpinNesbyen Alpinsenter
Alpinsenteret for hele familien ligger praktfullt til i nærheten av et raskt voksende hytteområde. Her er det traseer som passer for yngre/nybegynnere og som gir ekspertene utfordringer. I tillegg er det et skjermet barneområde med egen heis og nedfartsløype. Det er også et eget snowboardområde med half-pipe, funbox med mer. Her er det mulig å leie slalomutstyr og snowboard”. Les mer

Odds Skiutleie (2 km) har utleie av Turski – komplett utstyr, Telemark – komplett utstyr, Slalom – komplett utstyr, Snowboard med boots og Snowboardboots og diverse utstyr (tlf. 32 06 87 20 mob. 905 06 217). Her på Ranten kan man leie spark, akebrett og kjelke.

LANGEDRAG NATURPARK

En opplevelse som setter spor..
Les mer

NESBYEN  ALPINSENTER

Fartsfylte opplevelser for hele familien!
Les mer